Nazaj domov

Slikopleskarstvo-rbt gradbeništvo d.o.o.

Slikopleskarstvo rbt gradbeništvo d.o.o.

SLIKOPLESKARSTVOSlikopleskarstvo

Slikopleskarstvo je dejavnost na katero se nanaša beljenje prostorov z raznimi barvnimi toni po vaši izbiri, izravnava prostorov  in delavnic z kitanjem , barvanje oken, vrat, ograj,  lesa, betona,  kovine.  Barvanje fasad izdelava izolacijskih demit fasad.

Izdelujemo pa tudi suhomontažna dela kot so mansarde, predelne stene, stenske obloge, razne dekoracije. Slikopleskarstvo je zelo konkurenčna dejavnost, zato je potrebni izbrati pravega mojstra na tem področju, ki vam zna svetovati po vaših željah in vam predlaga najboljšo rešitev za vas, da je cenovno konkurenčen, hiter, kvaliteten. Mi se zelo držimo tega da smo v skladu z konkurenco in se držimo dogovora.

Za sabo pustimo čisto kar se mi zdi korektno do stranke da jim ni potrebno čistiti madežev od barve. Nudimo ogled prostorov in izdelavo predračuna brezplačno tako da se lahko po tem odločite katerega izvajalca boste izbrali. Uporabljamo pa zelo kvalitetne materiale z certifikatom od: jub, helios, rigips, knauf, sadolin… Slikopleskarstvo RBT Gradbeništvo d.o.o.

Za več informacij pa pokličite slikopleskarstvo rbt na:

GSM 041 580 625  BOJAN , ali na mail: bojan.rozanc@gmail.com

 

Nazaj na vstopno stran

nazaj na vrh