Nazaj domov

Slikopleskarstvo-rbt gradbeništvo d.o.o.

Slkopleskarstvo, ki polepša dom

Slikopleskarstvo je potrebno v vsaki hiši ali stanovanju vsakih nekaj let. Slikopleskarstvo potrebujemo zato, ker čez nekaj časa postanejo stene in stropovi umazani ali pa tudi za adaptacijo ali spremembo barve za vse to je potrebno slikopleskarstvo. Prava izbira barve zelo dobro vpliva na naše počutje in razpoloženje, ker ima vsak ton barve svojo značilnost in lastnost s katero vpliva na nas.

Slikopleskarstvo je tudi glajenje sten in stropov, barvanje oken, vrat, radiatorjev, cevi, razna dekorativno barvanje. Slikopleskarstvo je tudi barvanje fasade, napušča in izdelava demit fasade. Slikopleskarstvo pa je tudi bandažiranje stikov mavčnih plošč v suhomontažnih delih. Naše podjetje upravlja slikopleskarstvo že deveto leto in ta dejavnost je bila ena prvih dejavnosti, ki smo jo začeli upravljati, kasneje pa šepleskanje fasaderstvo in suhomontaža tako, da imamo kar veliko ponudbo v zaključnih delih gradbeništava.

Verjamem, da tudi kdaj kdo od vas potrebuje slikopleskarstvo ali druga zaključna dela zato lahko brezplačno oddate svoje povpraševanje na desni strani mi pa vam bomo poiskusili odgovoriti v najkrajšem možnem času.  Lahko pa nas tudi pokličete po telefonu na gsm številko 041 580 625 in vam bomo odgovorili na vaša vprašanja, ki vas zanimajo.

Slikopleskarska dela

Rbt gradbeništvo

 

Nazaj na vstopno stran

nazaj na vrh